Burç Özelliklerine Göre Saat Tercihleri

16 Mart 2020 - Yaşam Tarzı - Oğulcan P.

Astrolojiye göre her burcun kendine has özellikleri ve tercihleri vardır. Kimi sade, sakin bir yaşamı tercih ederken kimi de tam tersi hareketli,  renkli bir yaşamı seçer. Kişilerin sosyal yaşantısında bu özellikleri ön planda olsa da, daha çok kişisel seçimlerinde kendini göstermektedir. Hazırlıklarında son dokunuşu yaparken, saat tercihlerinde burçların nasıl seçimler yapmaları gerektiğini detaylı olarak inceleyerek sizlere aktardık.

Koç Burcu
Hayatta enerjik, heyecanlı ve maceracı yaklaşıma sahip olan Koç burçları yaşamın tadını çıkartmayı seven bir yapıya sahiptirler. Koç insanı cesaretini ve enerjisini her zaman göstermeyi sever. Koç burçları için enerjisi olan ve net bir görünüme sahip saatler, tarzlarıyla olan uyumu göstermeye yardımcıdır.

Boğa Burcu
Boğa, varlığıyla dünyaya renk ve zenginlik katan, umudun burcudur. Doğayı seven, sanatla ilgili işlerde kendini gösteren burçtur. Boğa burcunun aksesuar olarak saat seçiminde renkli kordonlara sahip, hareketli modeller yerinde bir tercih olur.

İkizler Burcu
Değişken ve tahmin edilmesi zor bir karakterleri vardır. Risk almayı sever ve buna göre yaşantılarına bir yol çizerler. İkizler burcu aksesuar seçiminde kararsız kalıp tercihlerini saatten yana kullandığında, renkli kişiliklerini yansıtan, renkli kordona sahip saatler uygun olabilir.

Yengeç Burcu
Karşıtlığın buluştuğu burç olarak bilinirler. Aynı anda farklı duygulara geçiş yapmak en bilinen özellikleridir. Yönlendirilmeye açık olan yengeç burçlarının saat konusunda tercihleri sadelikten yana, düz renkler olabilir.

Aslan Burcu
Asla kendinden şüpheye düşmeyen, emin, kararlı ve istikrarlı bir burçtur. Bütün bu özelliklerini sosyal yaşantısında da gözler önüne sermekten çekinmezler, oldukları gibi davranırlar. Aslan burcu insanı tarzına verdiği önemle bilinir. Aksesuar olarak saati tercih eden bir aslan burcu, çerçevesi büyük, parlak, kendini gösteren modelleri tercih edebilir.

Başak Burcu
Bulunduğu yerde titiz ve düzenli davranışları ile kendinden söz ettiren başak burçları, karmaşık görünen hiçbir detayı sevmezler ve hemen harekete geçerler. Başak burçlarının kullandığı eşyalar da belirli bir düzene sahip olmalıdır. Aksesuar tercihleri de tek bir düzende olan başaklar için saat önerisinde bulursak, bileğe tam yerleşmiş, rengi belirgin, sade ve şık bir model olmalıdır.

Terazi Burcu 
Dengeli ve içlerinde adalet duygusu fazlasıyla bulunan terazi burçları, değişime müsait yapıları açıkça görülen bir burçtur. Kendi içlerinde anlık değişime müsait olan terazi burçları, dengeyi koruma çalışmaları ağır basan bu özelliklerinden dolayıdır. Zarifliği seven terazi burçları aksesuarlarına da bunu yansıtırlar. Terazi burçlarına saat önerimiz; metal ve ince kordona sahip minimal bir model olabilir.

Akrep Burcu 
Tutkuların insanı olarak bilinen akrep burçları, aşırılığa kaçma, duygularını baskın bir şekilde ifade etme biçimleriyle öne çıkmaktadırlar. Hayatı dolu dolu ve kaliteli yaşamayı severler. Akreplere saat modeli önerisi verecek olursak, onları özel hissettirecek bir görünüme sahip, gösterişli modeller uygun olabilir.

Yay Burcu
Yay burçları özgürlüğüne düşkün ve yaşamdan aldıkları zevk ile bilinirler. Cesaretli ve kendilerini kanıtlamayı seven yapıları, merak ve keşfetme duyguları her zaman onlarla birliktedir. Bu özelliklere sahip yay burçlarına en uygun saat modeli, gezgin yaşantılarına uyum sağlayabilen tarzda, kullanımı kolay ve rahat saat modelleri olabilir. 

Oğlak Burcu
Oğlak burçları kararlı ve dirençli özelliklere sahiptirler. Bu özellikleri sayesinde sürekli olarak bir şeyler yapmaya, arayış içerisinde olmaya yönelirler. Önlem alan yapıya sahip oğlaklar için bu her konuda geçerlidir. Kullandıkları eşyalarda dahil olmak üzere garanti içinde olmayı severler. Oğlaklar için saatin önemi bu açıdan da kendini göstermektedir. Onlara önerimiz, klasik ama modern bir havaya sahip, metal işlemeli saatler olabilir.

Kova Burcu
Arkadaş canlısı ve uyumlu olmaları ile bilinirler. Hoşuna gitmeyen durumları kendi idealleri doğrultusunda değiştirmeyi severler. Bağımsızlıklarına düşkün ve enerjiktirler. Görünüşlerine de bu özellikleri yansır. Tamamlayıcı bir unsur olarak saati tercih ettiklerinde ise renkli desenler ve modern çizgiler uygun olabilir.

Balık Burcu
Duygularıyla hareket eden burçlardır. Sezgilerine oldukça fazla güvenirler, sosyal yaşantılarında bu özellikleri ile ön plana çıkarlar. Canlı kişilikleri ve hayallerinde yaşayan yapıları vardır. Neredeyse tamamen duygularıyla hareket eden balık burçları için saat önerisinde bulunursak, zarif, hafif ve parlak modeller onları tam olarak yansıtabilir.

Her insan birbirinden farklıdır ve ona göre bir yaşantıya sahiptir. Sevdiğimiz renkler, yemekler, eşyalar ve neredeyse çoğu şey birbirinden ayrılmaktadır. 1000’e yakın birbirinden özel saat koleksiyonu ile klasik, tutkulu, enerjik ve daha birçok özelliğin yansımalarını taşıyan modeli seçebilirsin. 

Siz hangi burcun özelliklerine sahip olursanız olun, Pacomarine tam olarak istediğinizi sizlerle buluşturmak için burada!

www.pacomarine.com.tr/urunler