Kol Saatinin Zihindeki Yeri

27 Aralık 2019 - Yaşam Tarzı - Melike Y.

Moda endüstrisi içinde en iddialı konumun sahibi olan saatler, zamanın kıymetini bilen ve gününü en iyi şekilde planlamak isteyen insanların vazgeçilmezidir. İcadı insanlık tarihi kadar eski olsa da 1923 yılında boyutları küçültülerek halk arasında kullanımının yaygınlaşması ile birlikte sadece zaman göstergesi olarak kullanılmaya başlayan saatler, geçen 95 yıllık süreçte kullanım amacından fazlasıyla sapmış, sadece zamanı takip etmek için kullanılan bir araç olmaktan çıkmıştır. 

Günümüzde telefonlarda, bilgisayarlarda, otomobillerde ve neredeyse her yerde saat bulunmasına rağmen kol saati kullanmanın önemi her geçen gün artmaktadır. Stil tamamlayıcı bir aksesuar olması, sadece kişisel tarzı vurgulamakla kalmayıp kimlik ve kişilik hakkında fikir vermesi, miras bırakılabilecek özel bir hatıra olması aynı zamanda da statü göstergesi olarak kabul görmesi bakımından özellikle aksesuar çeşitliliği az olan erkekler açısından çok önemli hale gelmiştir. 

Saat, geçmişten günümüze kadar bir saygınlık göstergesi olarak kabul edilmiştir. Toplum tarafından saygın biri olarak kabul edilmek amacıyla saat takmayı tercih eden erkekler sürekli kullanımda rahat hissetmek için tarzlarına ve kişilik özelliklerine en uygun seçimi yaparlar. Tercih edilen saatin markası, karakteri ve özellikleri kendilerine verdikleri önemi ve özel zevkleri için yapabilecekleri harcamanın maksimumunu göstermektedir.  

Erkeklerin köstekli cep saatleriyle başlayan, kol saatleri ile devam eden tutkusu, prestij ve statü göstergesine dönüşünce daha titiz davranmayı ve kaliteyi ayrıştırmayı gerektirmiştir. Bu durum saat markalarını her yıl birbirinden gösterişli ve kaliteli modeller üretmeye teşvik etmiştir. Sürekli değişen ve gelişen stillerde modern detaylar ve teknolojik ayrıntılar büyük rol oynamaktadır.

Spor, lüks, fonksiyonel, trendi, klasik, quartz, mekanik, analog, dijital, spor, yuvarlak, kare, dikdörtgen, parlak, mat, desenli, taşlı, çelik, altın, deri... Kaliteli bir seçim, kasadan kayışa kadar her detayın özenle incelenmesini gerektirmektedir. 

2020’ye adım adım ilerlediğimiz şu günlerde hemen herkesin bir kol saati bulunmaktadır. Ancak, bir model üzerinde günlerce çalışan saat üreticilerinin sunduğu şık modellere sahip olmak bir ayrıcalıktır. Bu özel tasarımlardan birinin sizin de bileğinizi süslemesine hazırsanız saat koleksiyonlarımızı inceleyebilir, statünüze değer katacak modellerimizden size en uygun olanı seçebilirsiniz. 

Saatler kaçı gösterirse göstersin Pacomarine ile her saniyenin ayrıcalığını keşfetmek için eşsiz tasarım saatlere göz atabilirsiniz.

https://www.pacomarine.com.tr/Urunler