Tarz Oluşturmanın İpuçları

27 Nisan 2020 - Moda - Oğulcan P.

Kıyafetlerin tamamlayıcı parçası aksesuarlar genelde unutulsa da, oldukça fark yaratan detayları oluşturmaktadır. Kimi zaman giydiğiniz bir kıyafetin çok daha güzel görünmesini sağlayan aksesuarlar, kimi zaman da tek başına kullanıldığında bile farklı bir hava yaratır. Tüm bunlar söz konusuyken aksesuar denilince ilk akla gelen saat olmaktadır. Erkekler için sınırlı sayıda takı ve aksesuar olduğu düşünülse de, tek bir saat ile şık ve güzel bir görünüm elde etmek oldukça kolaydır. Giydiğiniz kıyafet ile tercih ettiğiniz saat yapısının birbiriyle uyumlu olması gerekir. Bu uyumu yakalamak için saatler hakkında bilgi sahibi olmak bizlere yardımcı olacaktır. 

Resmi Kıyafet İle Klasik Saat Uyumu

Takım elbise veya gömlek kumaş pantolon giymek iş yerinizin zorunluluğu olabilir. Analog saatlerin yapısında zaman dilimini gösteren bir sadelik bulunmaktadır. Bu saatler, genellikle iş veya özel günler için uygun seçenek olmaktadır. Resmi kıyafet seçimlerinde tercihiniz deri veya metal kordonlu saatler olmalıdır. Klasik tarz saatler ile birlikte tarzınızda uyum ve bütünlük sağlamış olursunuz. Saat kordon seçimlerinde ayakkabı ve kemer rengine uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz. 

Spor Tarz

Günlük yaşantınızda rahatlığı ön planda tutmayı seviyorsanız ve spor-şık bir görüntü oluşturmak hoşunuza gidiyorsa sizlerin tercihi, silikon bir kordon yapısına sahip, spor tarzınız ile uyum sağlamaya yardımcı saat modelleri olmalıdır.

Metallerin Uyumu

Kıyafet tercihlerinizde metal detaylar, kemer kullanımı gibi unsurları tercih ediyorsanız eğer, saat tercihiniz de bununla uyum içinde olmalıdır. Tercih ettiğiniz saatin çerçevesi ve kordonu metal bir yapıya sahip olduğunda bütünlük yakalamanız oldukça kolay bir hal alır. 

Deri Kıyafetler 

Kıyafetiniz deri parçalar içeriyor ve aksesuarlarınızı nasıl kullanmanız gerektiği hakkında bir fikriniz bulunmuyorsa, kullandığınız saatin yapısı da deri olmalıdır.

Her tarzın kendine has bir duruşu ve enerjisi vardır. İnsanlar kendine en uygun olanı, içlerinde rahat hissettikleri modelleri yaşantılarına uyarlamayı seçerler. Kıyafet, aksesuar tercihlerinde de bir uyum yakalama durumu söz konusu olmaktadır. Sizlere bu konuda yardımcı olabilmek ve diğer insanlardan farkınızı ortaya koyabilmeniz için, birbirinden ayrı özelliğe sahip saat model seçeneklerini sizlere sunuyoruz.

Tarzınız ne olursa olsun, Pacomarine birbirinden farklı modelleriyle sizlere yardımcı olmak için burada…

www.pacomarine.com.tr/urunler